# 00150 Zaključena

Podnesena: 25-03-2015 20:34:48
Podnio: Zejak Veljko
Tekst prijave: Postovani, obracamo vam se ispred grupe gradjana ulica:Pluzinska,Mira,Vladimira i Kosare i drugih u neposrednoj blizini sa molbom da sagledate mogucnost udovoljenja naseg obracanja 1.Nedavno je asvaltirana ulica Vladimira i Kosare. Medjutim, dio koji spaja ulice Pluzinsku i Mira sa ulicom Vladimira i Kosare, u duzini cca 80m ostao je u vrlo problematicnom stanju.Obzirom da je na tom dijelu i kontejnerska lokacija za odlaganja smeca velikog dijela naselja to jos vise usloznjava problem. 2.Naprijed pomenuta kontejnerska lokacija predstavlja problem za sebe. Naime,ona je potpuno ''nesrejdena'' i kada su kise vema nepristupacna.Poseban problem jeste sto se ista nalazi na otvorenom prostoru pored zeljeznicke pruge, izlozena neobicno snaznim udarima sjevernog vjetra pa veliki dio smeca biva nosen vjetrovima po naselju. Cijenimo da bi malim ulaganjen u sredjivanju kontejnerske lokacije ovaj problem bio znacajno saniran, izradnjom betonske podloge lokacije sa zastitnim zidom iza kontejnera...... S postovanjem.
Način obavještenja: telefon
Opis adrese: Nije navedeno

Putevi d.o.o.

Lista odgovora

27-03-2015 08:52:30
Postovani .Strucne ekipe resornog Sekretarijata i "Putevi"d.o.o Podgorica obisli su predmetnu lokaciju 26.03.2015.Utvrdili su predmjer i predracun nakon cega ce u okviru raspolozivih sredstava predvidjenih Programom rada za odrzavanje opstinskih i nekategorisanih puteva , sagledati mogucnost izvodjenja potrebnih radova.
26-03-2015 09:28:30
Pitanje nije u nadleznosti Agencije za izgradjnu i razvoj Podgorice. Pitanje ce se proslijediti preduzecima "Putevi" i "Čistoća"