PORTAL GLAVNOG GRADA

SERVIS U FUNKCIJI GRADJANA

Poštovani sugrađani,

Nalazite se na portalu putem kojeg možete podnijeti zahtjeve za izdavanje dokumenata, kao i prijaviti probleme iz nadležnosti službi, organa i preduzeća Glavnog grada.

„Sistem48“ prijava problema:Problem možete prijaviti elektronskim putem preko ovog portala, telefonskim pozivom na broj 080 081 081 koji je besplatan ili dolaskom u prostorije Biroa za komunikaciju s građanima (zgrada Gradskog parlemanta, Ul. Njegoševoj br. 20 kancelarija br. 1.) Na portalu su dostupna sva do sada postavljena pitanja i odgovori.

Gradska uprava je u obavezi da Vas u roku od 48 sati obavijesti o statusu problema koji ste prijavili i o načinu njegovog rješavanja. Obavještenje vam može biti poslato komunikacionim kanalom koji sami izaberete (emailom, uvidom na portal, SMS-om ili telefonom).

Napomena:
Na portalu neće biti objavljivane prijave:

  • u kojima se iznose činjenice koje nijesu vezane za nadležnost gradske uprave,
  • prijave uvredljivog ili neprimjerenog sadržaja,
  • prijave koje sadrže jezik mržnje i šire netoleranciju.

„Sistem48“ prijave kao i zahtjevi za izdavanje dokumenata podnešeni petkom i vikendom rješavaće se od narednog ponedeljka, a oni koji su dostavljeni u vrijeme praznika rješavaće se prvog radnog dana, osim zahtjeva koje se odnose na gradske službe i preduzeća koje imaju dežurne ekipe za hitne intervencije.

Molimo Vas da ne zloupotrebljavate ovaj servis. Svaka zloupotreba podliježe zakonskim sankcijama!

Očekujemo da u saradnji sa Vama doprinesemo rješavanju mnogih problema i na taj način naš grad zajednički učinimo ljepšim i boljim mjestom za život.